Opisz dokładnie problem, a jeśli potrzeba to zilustruj go screenem.
Skubaniutki
Zawsze sie ktos taki znajdzie w klasie..
Chemiczne śmieszki
Nie ma to jak reklama słabego mobilniaka przed zamknięciem rytuału
Nowotwór złośliwy
Poland mountain
Zobacz więcej popularnych memów
Komentarze
Odśwież10 stycznia 2019, 22:25
Odpisz
26 listopada 2017, 20:23
Właśnie przed chwilą jadłam starty ser.
Odpisz
23 listopada 2017, 17:23
Ser w hipersześcianach... Boskość wcielona
Odpisz
14 lipca 2016, 18:54
Ser to cierpienie krów
Odpisz
16 października 2016, 14:19
@AZKABANA: zabić debilnego wegana!!!
Odpisz
8 sierpnia 2017, 16:16
@AZKABANA: wat?? jak ser ma być cierpieniem krów skoro jest z mleka ale robienie mleka krowę nie boli?? spalić to gó*no!
Odpisz
9 sierpnia 2017, 21:30
@Filipsss: krowa nie wytwarza mlek od tak wiec gdy urodzi cielaka cielak trafia do kebaba lol
Odpisz
9 sierpnia 2017, 22:23
@AZKABANA: mlek mówisz? MLEK?? TO CO WYTWARZA TWOIM ZDANIEM MLEKO CZYJE MLEKO WEDŁUG CIEBIE DE**LU PIJEMY??
Odpisz
12 lutego 2015, 17:21
u mnie to tak by wygladało: 1: ser w kostkach 2: ser starty 3: w plastrach
Odpisz
16 czerwca 2014, 20:34
Mam tak samo.
Odpisz
9 czerwca 2014, 18:05
ser lubie ale ucho chce ser
Odpisz
15 kwietnia 2014, 08:04
Ja najbardziej lubie sery w kostce. Baron, hit, mazur, bursztyn, rubin, gouda - uwielbiam wszystkie rodzaje. Dobre są też sery kozie i owcze. W plastrach nie kupuje, wole sama kroić. Startego nie lubie, według mnie traci swój prawdziwy smak.
Odpisz
1 grudnia 2013, 14:40
najlepszy ser to ser na pizzy :D
Odpisz
1 grudnia 2013, 12:27
też tak mam ale jeszcze nie jadłem sera w kostkach
Odpisz
1 grudnia 2013, 13:22
@loloja: Ser w kostkach to ten który się uciera C: ale są też malutkie kostki sera które się rozsmarowywuje :)
Odpisz
1 grudnia 2013, 13:31
@Rander: ah o dzięki
Odpisz
1 grudnia 2013, 11:03
Ja sera w kostkach nie lubię, bo zwykle ma zdecydowanie zbyt mocny smak... D: Ser w plastrach to po prostu ser dobry na robienie kanapek i... jedzenie go podczas robienia kanapek. ;_; Starty ser nadaje się do potraw, na przykład startego parmezanu dodaje się do spaghetti bolognese. C:
Odpisz
1 grudnia 2013, 11:02
Słabe
Odpisz
26 stycznia 2015, 21:52
@tolkowski: jak śmiesz
Odpisz
27 stycznia 2015, 18:55
Mamy archeologa widać.
Odpisz
27 stycznia 2015, 19:03
@tolkowski: wat?
Odpisz
27 stycznia 2015, 19:07
Archeolog w internecie, czyli ktoś kto "odkopuje" (odpowiada na coś co było już dawno napisane)
Odpisz
27 stycznia 2015, 19:17
@tolkowski: łapię
Odpisz
1 grudnia 2013, 07:41
ja tam wolę w plastrach i obrazek dupy nie urywa 3/5
Odpisz