Spokojnie, to ty jesz normalnie.
Ze skórką jest smaczniej, zdrowiej i nie ma tego pie**olenia się z obieraniem. Tak że same plusy. Nie rozumiem po co obierać kiwi...
Czy tylko ja rozrywam je na pół i odgryzam miąższ ze środka? Nie ma żadnej zabawy w inne przedmioty prócz owocu, a wraz z odpowiednią praktyką można się nie uświnić...
Kiedyś próbowałam jeść kiwi ze skórką, a potem plułam tymi włoskami cały dzień. Chyba jednak wolę obrać/wydłubywać łyżeczką, niż czuć się jakbym lizała liniejącego psa .-.
Komentarze
Odśwież26 września 2019, 09:41
Zjem sobie ptaszka.
Odpisz
15 maja 2020, 11:39
@MajnkraftAlusiek: nie
Odpisz
4 marca 2017, 09:55
Spokojnie, to ty jesz normalnie.
Ze skórką jest smaczniej, zdrowiej i nie ma tego pie**olenia się z obieraniem. Tak że same plusy. Nie rozumiem po co obierać kiwi...
Odpisz
4 marca 2017, 10:04
@Nanook: Niektórym może ta skórka nie smakować .-.
Odpisz
4 marca 2017, 10:08
Niektórym nie smakuje skórka jabłek, ale to już ich problem.
Odpisz
4 marca 2017, 10:52
@Nanook: skórka jabłek nie ma włosków.
Odpisz
4 marca 2017, 11:02
@pan_hejter: I to jest jej minus. Ale w każdym razie te włoski nie mają smaku.
Odpisz
4 marca 2017, 13:06
@Nanook: ale są szorstkie i nieprzyjemne, w przeciwieństwie do brzoskwiń, nie chciałbym mieć czegoś takiego w ustach.
Odpisz
4 marca 2017, 13:10
@pan_hejter: A próbowałeś? Bo nie są wcale tak nieprzyjemne jak się wydaje.
Odpisz
4 marca 2017, 13:53
@Nanook: ale nie trzeba obierać wystarczy pociąć na pół
Odpisz
4 marca 2017, 13:55
Ale do tego potrzebujesz noża, łyżeczki. A tak do zjedzenia wraz ze skórką nie potrzebujesz nic prócz owocu.
Odpisz
4 marca 2017, 17:23
@Nanook: Potrzebujesz rąk
Odpisz
4 marca 2017, 18:22
@ZielonyDywanik: oraz mózgu
Odpisz
4 marca 2017, 18:25
Ładnie się samozaorałeś. Doceniam dystans do siebie xd
Odpisz
4 marca 2017, 18:26
@Nanook: czekaj co nie rozumiem
Odpisz
5 marca 2017, 00:06
.
Odpisz
5 marca 2017, 08:35
dobra nie ważne
Odpisz
5 marca 2017, 08:36
@Nanook: choć dystans to moje drugie imię iks de
Odpisz
11 marca 2017, 18:06
@Nanook: W skórce najwięcej jest tych chemikaliów i innych badziewi.
Odpisz
18 sierpnia 2018, 12:54
@Nanook: można pociąć na cztery. Wtedy można po prostu jeść jak ciastko.
Odpisz
18 sierpnia 2018, 22:57
@Grzechoooo: można się potnąć i nie odgrzebywac starych tematów
Odpisz
19 sierpnia 2018, 00:12
owszem. Ale wtedy musiałby to robić Ameron, a nie chcę mu zostawiać całej brudnej roboty.
Odpisz
12 marca 2017, 15:59
Odpisz
11 marca 2017, 18:13
Gdy tak jem czuję się jakbym gryzł jaja jakiemuś zwierzu
Odpisz
11 marca 2017, 22:48
@gabrysplodowski: I co? Jak smakowały?
Odpisz
12 marca 2017, 09:21
@sliwak2001: w środku zaskakująco dobrze ale mógłby się zgolić
Odpisz
12 marca 2017, 08:32
Nie przepadam za kiwi.
Ponownie *nobody cares*
Odpisz
11 marca 2017, 21:57
Kiedy masz uczulenie na kiwi
C:
Odpisz
11 marca 2017, 23:21
@BurningWolf: Spoko kiwi nie jest jakos fantastyczne.
Odpisz
11 marca 2017, 22:59
Ja jem arbuza bez wyjmowania pestek, bo jestem zbyt leniwa
Odpisz
11 marca 2017, 21:19
Lecz się :v
Odpisz
11 marca 2017, 19:37
A ja kiwi jem tak przez usta i do buzi ale nwm może sie nie znam
Odpisz
11 marca 2017, 18:25
A ja je najpierw obieram i kroje
#NobodyCares
Odpisz
11 marca 2017, 18:35
@Reaper_: H5
Odpisz
11 marca 2017, 17:54
Czy tylko ja rozrywam je na pół i odgryzam miąższ ze środka? Nie ma żadnej zabawy w inne przedmioty prócz owocu, a wraz z odpowiednią praktyką można się nie uświnić...
Odpisz
11 marca 2017, 17:47
Kiedyś próbowałam jeść kiwi ze skórką, a potem plułam tymi włoskami cały dzień. Chyba jednak wolę obrać/wydłubywać łyżeczką, niż czuć się jakbym lizała liniejącego psa .-.
Odpisz
11 marca 2017, 17:24
a ciekawe kto lubi pestki z arbuza
Odpisz
4 marca 2017, 14:02
Odpisz
4 marca 2017, 13:40
Też tak jem, tylko jeszcze o bluzę włoski wyrywam :V
Odpisz