Oceń:
4.93 (97)

Komentarze (26)

Udostępnij

Zgłoś problem

Dodaj komentarz

Dodaj komentarz obrazkowy

Ważne informacje:

  1. Komentarz obrazkowy musi być powiązany z komentowanym obrazkiem
  2. ZABRONIONE są obraźliwe, wulgarne obrazki
  3. ZABRONIONE są obrazki przedstawiające osoby w pozach prowokacyjnych oraz zbliżenia piersi, pośladków i inne treści o podobnym charakterze.

Komentarze

Odśwież
Avatar TheHunterMikiPL

Edytowano - 4 lutego, 19:56

97 x 7 = 700 - (3 x 7) = 679
679 : 365 = 1 i 314 reszty
Czyli prawie dwa lata.
Dokładniej rok i 10 miesięcy.
Jeszcze dokładniej:
314 : 30 ~ 10,5
Rok i 10 miesięcy i 14 dni.
Nie jest to dokładnie zrobione, bo miesiące mają różną ilość dni.
Ku*wa ludzie muszą robić problemy i mówić tygodniami... Może jeszcze w sekundach zaczną liczyć...
PS
Odbjur 146 minut po w półdo 6 po południu.

Avatar
Konto usunięte

4 lutego, 20:13

@TheHunterMikiPL: Ludziom po prostu zbyt ciężko na takie działania matematyczne więc. :v

Avatar kasjan132pl
(kacper)

8 lutego, 09:08

@TheHunterMikiPL: wykorzystuje 60% mocy mózgu na to żeby nie zasnąć, a ty mi jeszcze matematykę do głowy wkładasz

Avatar pietrelke
(Piotrek)

8 lutego, 10:14

@TheHunterMikiPL: teraz już mogę umierać

Avatar Xenophia

8 lutego, 10:41

@TheHunterMikiPL: Jeden rok ma około 52 tygodni, eh. Wystarczy dodać...

Avatar TUPAQ__
(Filip)

8 lutego, 12:20

@Xenophia: Nie odbieraj mu chwili chwały

Avatar Xenophia

8 lutego, 16:22

@TUPAQ__: Przepraszam, już nie będę...

Avatar TheVellox46
(Karolina)

8 lutego, 17:21

@TheHunterMikiPL: a nie łatwiej tak?
97 x 7= 679
697:365= około 1,8

Avatar TheHunterMikiPL

8 lutego, 20:13

@TheVellox46: Nie.

Avatar Jedyny_LordGaben_Over9000
(Michał)

8 lutego, 08:38

Avatar SynBiskupa

5 lutego, 10:52

Ja zawsze mam taką zajebistą ściągawke w głowie - rok to 52 tygodnie, najszybciej przeliczycie takim czymś na lata

Avatar darek195

4 lutego, 22:20

Avatar Jasnowidz
(Maks)

Edytowano - 4 lutego, 18:43

97 tygodni?
1 miesiąc ma 4,5 tygodnia
21,5 x 4,5 = 96,75
W zaokrągleniu wychodzi 97

Avatar
Konto usunięte
(Bartek)

4 lutego, 18:46

@Jasnowidz: 679 dni wychodzi

Avatar
Konto usunięte

Edytowano - 4 lutego, 18:52

@Jasnowidz: Rok ma 52 tygodni. 52 × 2 = 104. 104 - 97 = 7. 52 - 7 = 45. Czyli dziecko ma rok i 45 tygodni.

Avatar Pandzianikki
(Katarzyna)

4 lutego, 19:04

Czyli ma rok i 10 miesięcy

Avatar
Konto usunięte

4 lutego, 19:10

@Pandzianikki: Czyli 1 5/6 lat.

Avatar Pandzianikki
(Katarzyna)

Edytowano - 4 lutego, 19:14

Czyli 1,8(3) roku

Avatar
Konto usunięte

4 lutego, 19:19

@Pandzianikki: Rok i ok. 300 dni.

Avatar Pandzianikki
(Katarzyna)

4 lutego, 19:52

Rok i 314 dni

Avatar
Konto usunięte

4 lutego, 19:56

@Pandzianikki: 22 miesięcy.

Avatar Pandzianikki
(Katarzyna)

Edytowano - 4 lutego, 20:02

16296 godzin

Avatar
Konto usunięte

4 lutego, 20:09

@Pandzianikki: 977760 minut.

Avatar Pandzianikki
(Katarzyna)

4 lutego, 20:10

58665600 sekund

Avatar Pandzianikki
(Katarzyna)

4 lutego, 18:46

Nie lepiej już w miesiącach mówić? Z tygodniami to jest trochę tego liczenia...

Avatar Holenderjk

4 lutego, 18:39

do obozu z takimi ludźmi

Możesz opublikować ten obrazek na swojej stronie www (np. blogu).
Odnośnik tekstowy:

Podgląd: Ciążowa arytmetyka

Odnośnik z miniaturką:

Podgląd:

Ciążowa arytmetyka
Bardzo dużo radości sprawi nam też taki link "Obrazki":

Podgląd: Obrazki

Sprawdź czy masz wymagane wtyczki, a następnie opisz dokładnie problem najlepiej ilustrując go screenem.

Opisz problem

Dołącz screena