@ALKATRAZ: Nie wiem dlaczego stałeś się takim fejmem, normalny w porządku gość jesteś tak przypuszczam (chociaż przypuszczam również że i tak tego nie przeczytasz).
recenzja przyprawy vegeta w skrócie
plusy:
-smak ponad 9000
-dzięki temu wpi*rdol zawsze będzie dobry
minusy:
-
ocena:10/10
dodawajcie przyprawę vegeta do każdego dania
-garnek
-4 fasolki senzu
-szczypta boskiego ki
-komora grawitacyjna
-poziom mocy ponad 9000
-25 igieł
-litr wody
Wlewasz do garnka wodę, wsypujesz ki po czym zaczynasz mieszać. Po pięciu minutach wrzucasz fasolki, transformujesz się w super saiyana i zaczynasz podgrzewać za pomocą kamehameha. Z początku używasz całej mocy, potem stopniowo obniżasz temperaturę aż w końcu, po około dziesięciu minutach otrzymujesz gotową ciecz. Przenosisz garnek do komory grawitacyjnej, i włączasz 20-krotne przeciążenie, co pozwoli skutecznie ubić ciasto. Po wyciągnięciu posypujesz igłami żeby Kakarot nie wpie**olił i gratulacje - możesz iść na androidy!
Komentarze
Odśwież24 czerwca 2022, 08:16
Mam oryginał:
Odpisz
8 kwietnia 2016, 15:39
"Z Vegetą smakuje lepiej"
Odpisz
2 kwietnia 2019, 19:14
@MineDan: niZej jest 🌲
Odpisz
4 września 2015, 20:09
zawsze vegetę kuchenną kojarzyłem z vegetą, albo picollo z szampanem dla dzieci,
Odpisz
4 września 2015, 20:28
@ALKATRAZ: Nie wiem dlaczego stałeś się takim fejmem, normalny w porządku gość jesteś tak przypuszczam (chociaż przypuszczam również że i tak tego nie przeczytasz).
Odpisz
Edytowano - 5 września 2015, 08:10
@Windows_8: Jakby jeszcze nauczył się odpowiadać na komentarze :')
Odpisz
23 marca 2016, 20:57
@ALKATRAZ: Picollo.Szatan bezalkocholowy
Odpisz
6 września 2015, 13:54
recenzja przyprawy vegeta w skrócie
plusy:
-smak ponad 9000
-dzięki temu wpi*rdol zawsze będzie dobry
minusy:
-
ocena:10/10
dodawajcie przyprawę vegeta do każdego dania
Odpisz
23 marca 2016, 17:17
@obelus284: albo po was przyjdzie
Odpisz
23 marca 2016, 20:30
@MrCienki: właśnie
Odpisz
Edytowano - 4 września 2015, 21:15
Przepis na wpie**ol na gorąco:
-garnek
-4 fasolki senzu
-szczypta boskiego ki
-komora grawitacyjna
-poziom mocy ponad 9000
-25 igieł
-litr wody
Wlewasz do garnka wodę, wsypujesz ki po czym zaczynasz mieszać. Po pięciu minutach wrzucasz fasolki, transformujesz się w super saiyana i zaczynasz podgrzewać za pomocą kamehameha. Z początku używasz całej mocy, potem stopniowo obniżasz temperaturę aż w końcu, po około dziesięciu minutach otrzymujesz gotową ciecz. Przenosisz garnek do komory grawitacyjnej, i włączasz 20-krotne przeciążenie, co pozwoli skutecznie ubić ciasto. Po wyciągnięciu posypujesz igłami żeby Kakarot nie wpie**olił i gratulacje - możesz iść na androidy!
Odpisz
4 września 2015, 20:41
No i w sumie się wyjaśniło po co Vegecie były wąsy na początku serii GT...
Odpisz
4 września 2015, 20:40
Vegeta approves.
Odpisz
4 września 2015, 20:28
I te palce niczym " odje**ne perfekcyjnie"
Odpisz
4 września 2015, 20:21
"Z vegetą smakuje lepiej"
Odpisz
1 września 2015, 17:57
Z Vegetą nawet wpie**ol smakuję lepiej.
Odpisz
1 września 2015, 17:04
Ale opakowanie kucharka.
Odpisz
1 września 2015, 16:53
Jestem taki sławny, że Bulma stworzyła przyprawy Vegeta!
Odpisz
1 września 2015, 16:44
Dumny książę wszystkich przypraw.
Odpisz
1 września 2015, 16:45
@Crobat: It's over salty!
Odpisz